my girl to hotel king! (korean drama) | shahida rahim blog

Selasa, 15 April 2014

my girl to hotel king! (korean drama)

assalamu'alaikum


drama korea tumbuh macam cendawan kaaaan..tapi ida ni still akan tengok jugak..sebabnye drama nye best tambah2 lagi si actornye kacak2 belaka..hoho..memang tersangkut la kan..
ok hari ni ida nak cerita pasal drama baru yang tajuknye Hotel King!korang dah tengok belom???sekarang masih airing dalam 4 episode.klau belom tengok korang kena tengok tau!best!cerita pasal rebut2 hotel!
ida tengok drama ni pon sebab ada gong chan dan yoo rin!hehe dulukan femes drama lakonan dorang ni..haishh!korang xkenal ke??yang pernah tengok drama My Girl mesti kenal dengan gong chan dan Yoo rin ni..sangat suweeet lah!dulu2 memang suka tengok drama ni!gong chan yang dimaksudkan ialah lee dong wook dan yoo rin pulak ialah lee da hae!sekarang diaorang berlakon bersama lagi dalam hotel king!waaaah memang best!lee dong wook ida tengok tak berubah pon mukanya lagi ensem adala..hihihi yang lee da hae pulak memang makin cantik!dulu2 dalam My Girl macam budak2 je sekarang ni.. alamakaihhh memang cun gile!klau korang tak percaya nnt ida tempekkan gambar.. 

sinopsis Hotel King
This drama portrays the story of a heiress, Ah Mo Ne (Lee Da Hae) who lives a sheltered life like a princess but a catastrophe pushes her to do all she can to protect her hotel. She and the general manager of the hotel, Cha Jae Wan (Lee Dong Wook) who appears cold on the outside but carries emotional baggage, fall in love.
Cha Jae Wan and his mother were abandoned by his father. As an adult, he begins to work at a hotel and becomes an enemy to his father who abandoned him.

actor

lee dong wook

zaman my girl (gong chan)

sekarang hotel king (cha jae wan)

actress

lee da hae

zaman my girl (yoo rin)

sekarang hotel king (ah mo ne)


yang belom tengok jom la tengok!nanti ida ada geng!hihihi..suweeet sangat tengok dorang berlakon sama2 lagi ^_^

12 ulasan:

  1. warghh drama korea bru kerh...wrghhh nak tgok lh klu camni :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha'ah drama baru..tengok jgn xtengok!mmg best :)

      Padam
    2. baru jerh nak download...shahida download kat mana ???

      Padam
    3. saya tengok on9 je dekat dramafire.com..malas nak download hehe

      Padam
    4. an nur boleh downloa dekat sini www.download.dramaterbaik.com . selalu sy update. Shahida, tgh tunggu saro kata melayu baru best. hehehe

      Padam
    5. faizal : waaaah tq bg website untuk download.nnt boleh try download kat situ..tengok dalam bi pon best boleh perbaiki english kita :)

      Padam
  2. memang tak sabar nak tengok. rindu dengan my girlll.... :OO

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kaaan?my girl best!hotel king pon best jugak :)

      Padam
  3. best3 :) suka :)) hahaha ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kaaan??saya pon sukaaaa..suweeet la dorang!memang sesuai berlakon bersama :)

      Padam
  4. waaah nak kena tgok ni...ada dong wook. confirm mau tgok hiklhik

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim