kurus dengan slimfast diet! | shahida rahim blog

Isnin, 31 Mac 2014

kurus dengan slimfast diet!

assalamu'alaikum

NAK KURUS??SIHAT??PERUT LANGSING???CANTIK??

pastinya semua orang mahu kelihatan kurus,sihat dan juga cantik bukan??disini ada solution untuk orang2 yang inginkan untuk kelihatan kurus, langsing dan disamping untuk kesihatan diri.ini kerana SLIMFAST DIET ialah produk kurus yang berkesan mampu untuk menyelesaikan masalah kegemukkan yang dialami sebahagian dari penduduk di Malaysia ini.
ok dekat sini saya akan terangkan tentang SLIMFAST DIET ni.pasti ramai yang teruja untuk mengetahui tentang apa itu SLIMFAST DIET dan kesan2 dan juga khasiat2 yang terkandung kan??
 

APA ITU SLIMFAST DIET??

Formula 
SLIMFAST DIET ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang.
Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut.
Penggunannnya adalah memastikan anda tidak berlapar semasa didalam proses diet. Untuk proses penurunan yang lagi cepat lagi berkesan, lebihkan makanan yang berprotien seperti ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur. Kurangkan memakan makanan yang berminyak, susu, gula, berkanji, gandum dan beras untuk mendapatkan kesan yang optima. Minumlah air kosong 2-3 liter sehari supaya lemak yang dibakar dapat keluar dari badan melalui air kencing dan peluh. Penggunaan yang berterusan dapat dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal, meningkatkan dan menyeimbangkan hormon sekaligus memelihara keseimbangan kesihatan secara menyeluruh.


SLIMFAST DIET ADALAH :
  • HALAL
  • PRODUK BERASASKAN HERBA
  • TIADA SUMBER HAIWAN  
  •  LULUS KKM
  • SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

KESAN PENGGUNAAN SLIMFAST DIET NI :
  •   Mengempiskan Perut
  • Melegakan Sembelit
  • Memantau Selera
  • Memberikan Rasa Kenyang
  • Menyediakan Supplement Terbaik Tubuh
  • Memberikan Tenaga
  • Menyingkirkan Bonjolan Lemak Hodoh
  • Mengurangkan Pembendungan Air
  • Meningkatkan Metabolisma badan
  • Menghilangkan Toksin Berbahaya
  • Menganjalkan Kulit
  • Kulit Lebih Sihat Berseri

Bagaimana SLIMFAST DIET dapat membantu menurunkan berat kita?

SLIMFAST DIET membantu dalam meningkatkan jumlah kalori yang dibakar secara konsisten melalui proses yang semulajadi. Oleh itu, dengan mengurangkan pengambilan kalori didalam badan anda akan memastikan berat badan anda akan turun dengan cepat dan ketara. SLIMFAST DIET juga dapat membantu dalam mempertingkatkan proses metabolisma didalam badan yang mana dapat membantu untuk membakar lemak degil.Pengambilan Slimfast Diet dapat mengurangkan selera makan anda dan dalam masa yang sama berat badan dapat dikawal secara berterusan.SLIMFAST DIET juga memberi tenaga kepada anda supaya anda tetap cergas seharian walaupun didalam program diet.Perkara penting yang perlu diingat adalah bahawa walaupun SLIMFAST DIET terkenal sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan, adalah perlu untuk seseorang itu melakukan senaman supaya mendapatkan kesan yang optima dan kesukaran untuk menurunkan berat badan dapat diatasi.

kalau ada yang masih was2 dan meragui SLIMFAST DIET ni, saya sediakan testimoni dari saya sendiri. saya dapat 2 kotak SLIMFAST DIET dari My Beauty Herbs dari segmen yang dianjurkan oleg blogger mialiana.com.mengikut saranan penggunaan untuk berat melebihi 75 kg mesti mengambil 2 sachet, akan tetapi saya hanya mengambil 1 sachet sehari. walaupon hanya dengan 1 sachet sehari ia mampu memberi kesan positif terhadap diri saya.


TESTIMONI


 saya menggunakan produk ni selama 10 hari yakni saya telah menghabiskan 1 kotak SLIMFAST DIET ni tanpa skip walaupun sehari..alhamdulillah produk ini berkesan keatas saya. memang rasa tak cukup  je.rasanya memang sangat sedap!ala2 rasa ribena sikit.. hari pertama minum SLIMFAST DIET ni 4/5 kali ke tandas..memang amat dahsyat keberkesanannya.tapi lama2 minum dah ok.nak baca entry yang lepas pasal SLIMFAST DIET boleh klik sini
kesan kebaikan saya dapat dengan produk SLIMFAST DIET ini :
  • muka berseri tidak lagi kusam seperti sebelumnya jerawat dimuka pon memudar
  • kempiskan perut buncit dengan mengeluarkan segala toksin dari badan *najis berwarna kehitaman dan berlendir
  • pinggang  mengecil dari 36 inch ke 33 inch
  • sembelit tiada lagi - sebelum minum SLIMFAST DIET ni memang jarang dan susah nak buang air besar
  • badan bertenaga walaupun berjalan lama dan kaki pon tak sakit lagi walaupon memakai wedges bertumit 2/3 inci - sebelum ni selalu jugak sakit2 kaki bila berjalan jauh walaupon memakai kasut/selipar tidak bertumit.
  • benjolan lemak dah mengurang
  • mengurangkan rasa lapar
  • yang paling saya suka berat dah turun 4 kg iaitu dari 79 kg turun ke 75kg!
  • baju fit to L pon dah boleh pakai sebelum ni pakai size XL
  • yang paling penting adalah pengambilan air dan senaman. minum air banyak2 untuk kesan yang cepat dan juga bersenam.

memang sangat2 best SLIMFAST DIET ni!salah satu cara kurus dengan cepat adalah dengan consume SLIMFAST DIET!!rugi kalau tak cuba!hasil yang sangat positif!

gambar sebelum 79kg


gambar selepas 75kg

*baju diatas adalah fit to L

*see 33.85 inch klau ukur time pakai baju dan kain batik - klau tanpa baju dan kain batik adalah 33 inch
* 75 kg dari 79 kg alhamdulillah!
nak tahu lebih lanjut pasal SLIMFAST DIET??

Hubungi consultant  : www.fb.com/messages/mbherbs 
 Whatsapp : 01128090446
website : www.mybeautyherbs.com.my
page : https://www.facebook.com/mbherbs
Pembelian Secara Terus :
Taip sms SFD ke 01128090446
Beli di web www.mybeautyherbs.com.my
BACK INTO SHAPE.KEMBALI RAMPING DENGAN SLIMFAST DIET!!

Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

51 ulasan:

  1. alhamdulillah. good luck kak :)

    BalasPadam
  2. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..alhamdulillah sempat buat review..tq..harap2 berjaya ke peringkat seterusnya..

      Padam
  3. best kan dah boleh pakai L. :D

    tahniah sebab berjaya kurangkan 4.5 kg :D

    Salam singgah dari blog:

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah..memang sangat2 best!xsangka boleh dah pakai bju saiz L..hehe

      Padam
  4. best kan dah boleh pakai L. :D

    tahniah sebab berjaya kurangkan 4.5 kg :D

    Salam singgah dari blog:

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    BalasPadam
  5. Blogwalking. Good morning :)

    Nak jemput join
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq singgah bw sini..insyaallah akan join your GA dah bookmark..heehee

      Padam
  6. tahniah - dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast-diet.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum shahida, salam singgah 1st time kat sini jangan terkejut eh bila tetiba pcl terjah sini..; ni semua sebab projek SFD blogger Mia dan pcl sendiri nak tengok hasil review kawan2 yg berjaya habiskan cabaran 10 hari. awesome tuu..4kg terbaiklah !

    Tahniah dan Semoga berjaya ke pusingan seterusnya.

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..alhamdulillah..harap2 berjaya ke pusingan seterusnya..tq singgah sini :)

      Padam
  8. awak..semoga berjaya..folo awak balik..

    BalasPadam
  9. Wow.. tahniah tahiah.. turun 4 kilo banyak tu.. bagus2..

    ** pinggang mengecil dari 36cm ke 33cm (dalam inci kan...)

    http://redscarz.blogspot.com/2014/03/cabaran-10-hari-slimfast-diet-serius.html

    BalasPadam
  10. Salam..

    tahniah sebab berjaya turun 4kg!byk jgk tu..All the best and gud luck!
    smga kita sama2 maintain/trun lebih byk wlupun tnpa SFD

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..alhamdulillah
      sama2 lah kita berusaha ye :)

      Padam
  11. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    BalasPadam
  12. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..tq singgah sini dan gud luck untuk awk jugak :)

      Padam
  13. salam... tahniah... sueha datang dari segmen yang sama ... semoga berjaya ke peringkat seterusnya ..


    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/03/final-entri-cabaran-10-hari-bersama.html?showComment=1396484632452#c3469963294360700529

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..tq ye..gud luck untuk sueha jugak :)

      Padam
  14. wah..wah..wah.. tahniah.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    BalasPadam

  15. Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    BalasPadam
  16. wah tahniah
    samalah sy pun turun 4 kg
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tq!tahniah dekat emi jugak :)

      Padam
  17. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih!tq singgah sini dan gud luck untuk yana :)

      Padam
  18. tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/04/giveaway-slimfast-diet-pengumuman.html

    BalasPadam
  19. Tahniah dari PCL , anda berjaya .

    BalasPadam
  20. Wahhh kak Shahidaaaaaaa <3
    Hihihi CONGRATULATIONS!!! NO. 3 TUU PIWITTT :D
    HEEEEE~

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq2!hehe
      qila lagi la piwiiiiit..dapat 1st kaaaan..tahniah tau qila ^_^

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim