nak likes boleh?? | shahida rahim blog

Jumaat, 18 April 2014

nak likes boleh??

assalamu'alaikum

hai korang!kat sini ida nak minta tolong sangat2 dari korang2 blogger yang baik hati untuk like gambar/review ida dekat page my beauty herbs iaitu cabaran slimfast diet!boleh tak korang tolong like??pliz2..hehehe..klau tak keberatan tolong like tau..ni entry review yang ida buat kurus dengan slimfast diet!

tapi kalau korang nak like korang tekan SINI tau! lepas tekan SINI korang like tauuuu!nak suruh kawan2 yang lain like pon boleh..hehehe..

likes korang amat3 dihargai!sayang korang2 semua !

dekat bawah ni gambar printscreen dekat page my beauty herbs tu ^_^

https://www.facebook.com/mbherbs/photos/a.424193451049358.1073741846.172523436216362/424357157699654/?type=3&theater

 p/s jangan lupa like tuuuuuu!

17 ulasan:

  1. insyallah...nanti akak tolong like...good luck ye

    BalasPadam
  2. wah dah berkempen ni, bagus2 keep it up and all the best dear...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..gud luck jugak untuk farah ^_^

      Padam
  3. assalamualaikum... dah like,,, minta tolong like y ne pulak =)
    https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=527250170731396&set=o.1401478373450764&type=1&theater

    Tq =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..tq likes tau..nnt kita like jugak link awk :)

      Padam
  4. dah like dah :))

    ika nak ajak join GA ika ni, harap sudi laa ya join :) syarat simple sangat2~
    http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq ye sayam like..nnt akak join..dah bookmark dah :)

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim