koleksi tudung dari Giveaway | shahida rahim blog

Sabtu, 19 April 2014

koleksi tudung dari Giveaway

assalamu'alaikum

sejak kebelakangan ni terajin pulak ida ni hupdate entry setiap hari ye..hehe kalau mood baik rajin lah!macam mana lah nak jadi blogger berjaya kalau update entry bergantung dengan mood..ye dak??tadi ida selongkar almari nak cari something..memang tak jumpa la kan kalau almari penuh dengan tudung je!almari tempat letak tudung je baju2 semua letak dalam kotak storage!memang banyak koleksi tudung ida tu pon dah banyak kena kidnap ngan adik ida yang baru kawen hari tu..ida lupa nak update pasal ni dalam entry..entry kawen adik ida nanti ida update next entry ye..ok jom kita tengok koleksi tudung yang ida dapat dari giveaway2 yang ida join!adala dalam 14 tudung!ada syria, akel, tudung satin, bawal, dan paling banyak shawl la.

banyak tak??














yang bawah sekali ni baru je sampai pagi tadi!shawl dan novel!thanks ye adik irdina!akak suka sangat ^_^

kebanyakkan tudung2 ni ida tak pakai pon lagi!tudung bawal kanggaroo yang warna kuning tu je yang ida dah pakai ber ulang kali!hihi

p/s antara tudung2 kat atas ni adalah hadiah dari segment ida nanti!jangan lupa ajak reramai join!esok dah tamat!nak join klik SINI!

5 ulasan:

  1. salam..wah banyak nya tudung^^...cantik2..mksud Ida..?Ida nak hadiahkan tudung2 tu untuk GA yang Ida buat^^?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..ye ssurianah..satu tudung je yg ida penah pakai yg lain belom pakai lg..ida bg yang ida tak reti pakai seperti wide shawl ..

      Padam
  2. Balasan
    1. alhamdulillah..rezeki dari Allah :)

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim