dapat baju gojes! | shahida rahim blog

Selasa, 4 Mac 2014

dapat baju gojes!

assalamu'alaikum

hai semua..jarang sekali blog ni ber update kan..nak wat cane tuannye ni memang pemalas..bukak forum gossip2 dekat depan rumah boleh pulak kan..memang rutin setiap petang berkumpul jiran  tetangga depan rumah untuk berbual2..yang penting siap ada makan2 lagi tau..hehe..

ok sebenarnya nak cerita pasal saya ada dapat blouse yang sangat gojes dari GA 1st anniversary semek dan mamat!so gojes tauuuu warna merah2 mak ngah pulak tu..huhu..alhamdulillah..thanks banyak2 dekat dedeq!deq baju tu memang cun lah!tapi baju tu gantung dalam almari jela dulu sebabnya ketat sikit dekat bahagian atas dan belakang!biasalah dah diriku ini berbadan besar!pasrah jela..tapi masalah boleh selesai dengan ter order nye corset..hihi..memang gigih nak pakai tau siap beli corset bagai..korang mampu??hoho..dedeq ni ada jual barangan on9 tau!semua cantik2 dan murah2!jom lah korang usha FB dedeq de wishes!

lagi satu saya ada dapat dress dari GA ainruslee..tapi dah lama dapat baru sekarang nak letak dekat sini..sponsernye ialah Shopaholic F'Collection!iaitu ainruslee sendiri..serius cantik+gorgeous tau dress tu..berwarna hijau petronas dan berkerawang2..sure korang terpikat nanti..alahaiii...dan yang paling penting alhamdulillah dress itu muat dipakai oleh si gemuk ini..hoho..muat pon sebabnya dress tu berkain lycra..ok tip untuk orang bertubuh gempal klau nak pakai dress yang cun2 sila pilih yang bermaterial lycra kerana ia stretchable dan rasanya yang jenis peplum mampu menutup kebuncitan perut kita..hoho..jom terjah Shopaholic F'Collection kerana di situ ada menjual pelbagai jenis pakaian yang pretty adorable dan berbagai jenis beauty products!so korang2 yang nak ber shopping on9 tu boleh la usha2 page ni tauuu..mana tahu berkenan..jangan segan jangan maluuuu..terjah tau!

akhir sekali thanks dekat kedua2 blogger ni kerana anda berdua memang best!

jom layan gambar di bawah







22 ulasan:

  1. Memang gojes. Kaler and style tu lawa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. gojes dan lawa kan :)
      alhamdulillah rezeki..

      Padam
  2. cantiknya baju ni .. blh dipakai ke majlis rasmi

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang cantik..hehe..blom pakai pon lagi..

      Padam
  3. wah bestnye..cntk2 blouse awk dpt...untung la

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. thanks :)
      alhamdulillah rezeki melimpah :)

      Padam
  5. Wah cantikneyerrr
    Tahniah tahniah tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah cantik sangat!thanks :)

      Padam
  6. Tahniah. Bertuah ke Syahida ni. Hehehe~

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. lawa..smpai sayang nak pakai..huuuu

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim