shahida rahim blog

Khamis, 9 Oktober 2014

dah tak boleh on9


waaaa dah lama sangat tak bukak blog!sedih sebab sekarang ida memang tak leh nak on9 dah..dah lama gile tak update blog..haihh ini la nasib hidup seorang penganggur!ida sekarang dekat kl mencari kerja..baru sebulan tapi dah 2 kali tukar kerja..susah nak cari yang boleh masuk dengan jiwa ni..apa pon doakan ida dapat kerja ye korang!byeee ada masa kita ketemu lagi..bye2 my blog!bye2 korang!

Rabu, 27 Ogos 2014

samosa daging




samosa daging ni dah 4 kali buat dalam bulan ni..hihi..untuk mkn petang tadi..jemput jamu mata ye...


p/s takde idea nk up entry..hohoho makin lama makin malas..haishhh..






Dhiya's First Giveaway


 http://dhiyadahlia.blogspot.com/2014/08/dhiyas-first-giveaway.html
jom meriahkan lagi GA ni!nak join klik banner ye!


tamat 31 0g0s 2014



1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

 http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html


jom ramai2 meriahkan lagi GA ni! nak join klik banner ye!

hadiah
1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang


tamat 13 september 2014  



Sabtu, 23 Ogos 2014

PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM PENGUASA KASTAM GRED W41



dapat undangan lagi dari SPA.kali ni dapat undangan untuk memasuki PEPERIKSAAN ONLINE PERKHIDMATAN AWAM PENGUASA KASTAM GRED W41. yang akan berlangsung pada 06/09/2014 nanti..haritu undangan exam 0n9 PENOLONG PENGUASA KASTAM GRED W27! yang haritu punya pon belom tahu keputusan lagi..daah la susah dan xdan masa..yang gred w41 mestilah lagi susah!haishhh..kena study lebih lagi la jawapnya!

ada yang dapat jugak tak??meh la share2 tips!kali ni spa ada menganjurkan Kursus Khas Panduan Peperiksaan Memasuki Perkhidmatan Penguasa Kastam Gred W41. dan Semua calon digalakkan menyertai kursus ini dengan mendaftar melalui pautan aduan.spa.gov.my/SPAOutreach/W41.php bermula pada 22 Ogos 2014. em2..nak pergi ke tak ni???sbb jauh kot!kat tmpat ida ni public transport susah sikit..haishh..tawakal jelah..klau ada rezeki adala kan3...hihi


p/s doakan ida dapat jawap tau!