dapat produk mistine dari madihah | shahida rahim blog

Khamis, 17 April 2014

dapat produk mistine dari madihah

assalamu'alaikum

gembiranya hati ida bila dapat hadiah!semua orang pasti happy klau dapat hadiah kaaan??kali ni ida dapat dari GA anjuran madihah dan GA anjuran miss nadia!kedua2 hadiah adalah dari sponser yg sama iaitu madihah..hehe thanks tau madi!memang sukaaaa sangat hadiah tu!ida dapat egg mask dan lipstick!waaaaah dapat2 je terus ber egg mask!gerenti gebusssss muka..ida suka sangat ngan egg mask ni sebab lepas pakai muka memang bersih, lembut,licin dan flawless..wow!menarikkan??sape2 yang nk try egg mask ni boleh contact madi ye..madi ada jual itu egg mask!lipstick pon apa kurangnye weiii!memang best!klau korang nak tahu lipstick ni 2 in 1 tau sebelah base dan sebelah lagi lipstick so korang boleh la nak adjust kepekatan yang disukaiiii..ida dapat pink healthy!memang kalau pakai bibir nampak natural je!lipstick ni ada banyak color klau korang nak boleh order ngan madihah tau!so nanti boleh la pilih2 warna yang disukai!

jom layan gambar pulak







memang mantap lah klau guna dua2 ni!korang apa lagi???jom lah ber mistine jugak!harga pon xmahal..kualiti setanding dengan jenama antarabangsa!nak beli jngan lupa ye beli ngan MADIHAH tau!

8 ulasan:

  1. egg mask tu mmg best lembut + wangi dh guna pun....tahniah dpt hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..memang wangi dan lembut sangat!

      Padam
  2. Bestnya...jauh tu hadiah dapat kan..

    BalasPadam
  3. egg mask ni tengah hangat d pasaran skrg ni ye daq.. mcm nak kene try jugaq je ni, hehe~

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup memang terhangat sekarang ni!kena try memang sangat best!

      Padam
  4. wah.. dapat dh eh lipstik tu.. nnt letak la gambar pkai lipstik tu.. nak tgk kaler dia cntik tak.. hehe..
    tahniah ye kak Ida..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ye nadia :)
      hehe ok nnt akak letak gambar!

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim