Puding tiramisu simple | shahida rahim blog

Rabu, 28 Mac 2018

Puding tiramisu simple

Hai...Dah lama rasanya tak ber blog..dah penuh dengan sesawang..ok la sbb dah lama tak update blog so kita update la apa yg patut..nak kena edit balik blog ni..

Untuk first update just nk update something yg simple je..

Oleh sebab cuaca sekarang pamas je kaaan..kita kasi up resepi simple untuk musim2 panas ni...



Puding tiramisu simple

Bahan2
Biskut merie
Kastad
Susu cair
Susu pekat
Milo/nescafe

Cara2
Masak kastad bersama susu cair dan susu pekat sampai likat dan sejukkan
Susun biskut merie memenuhi bekas dan letakkan rata kastad tadi diatasnya then taburkan serbuk milo/nescafe diatas kastard tu td..kemudian susun biskut merie tu lg sekali dan ulang step sampai beberapa lapisan yang dikehendaki. Siap. Mudahkan. Selamat mencuba. Byeeee

Tiada ulasan:

Catat Komen

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim