Otaku Stories Giveaway | shahida rahim blog

Sabtu, 4 Januari 2014

Otaku Stories Giveaway



[klik banner untuk join]
1 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah

sebenarnya tak tau nak cerita pasal apa my otak tgh beku ni!emm cerita pasal my blog je lah boleh kan??!blog shahida rahim ni dibuat pada 27 oktober 2013,still baru lagi,sedang merangkak2 like a baby untuk menjadi blogger yang berjaya nnt insya'allah.dan ia memerlukan banyak tunjuk ajar dari otai2 blogger lain.dalam masa 2 bulan 8 hari ni mmg banyak benda yang terjadi dan mmg saya banyak belajar pasal blog ni.sekarang ni dalam proses memperbaiki blog ke arah blog yang kemas dan teratur.masih banyak lg nak kena belajar ilmu2 blogging ni.pada rakan2 blogger sila lah beri tunjuk ajar pada saya mana yang salah nanti saya akan perbetulkan.walaupon blog ni tak sampai setahun jagung lagi tp banyak kenangan manis yang berlaku.yg paling manis bila blog ni dibuat,betapa semangatnya sya ni mencari tutorial dekat web camne nak letak background,template.chatbox,banner,dan macam2 lglah sampailah tertubuhnya blog yg tak seberapa ni but i'm really proud of  my blog!walaupon followers seciput je dalam 69 orang je setakat ni but  i'm really glad!thanks to my followers sudi menjadi rakan di alam maya saya!a big applause to all of them!ok that's all see you then.

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Otaku Stories Giveaway

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm.. salam kenal..dah follow awk :)

      Padam
  2. Assalamualaikum.. :). thanks sudi join ga sy yg xseberapa tu... . xpe. boleh improve lagi blog.. :). kita pun sama jugak dlu.. ^^, xtau ape2 psal blog ni. huhuh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsslm..sama2..emm tula tengah belajar lagi berblog ni..harap sokongan dari otai2..

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim