anonymous:buruknya blog! | shahida rahim blog

Rabu, 8 Januari 2014

anonymous:buruknya blog!

assalamu'alaikum

 

hai korang!tengoklah kat cbox saya tuuuu..emm pertama kali kena camni..teramatlah sentap dengan si anonymous ni!buruk sangat ke blog saya ni?????dia jeles dengan i la tu kot!ahaks..rasa nak putus asa pon ada..dah la masih merangkak2 lg ni..dan2 je kena tembak dekat hati ni!pada kawan2 blogger minta pendapat sikit..yang mana patut dibaiki dan ditambah lagi.nak kasi blog ni mantap ckit! biar kasi si anon diatas tu meroyan ckit!
pada si anonymous di atas!
biasala kan blog baru mmg  ada cacat cela nya tapi jngan lah mengata!kalau berani kenapa tak letak nama???tapi terima kasih atas teguran anda,insya'allah akan perbaiki lagi blog ni n kasi cantik2 lg.

4 ulasan:

  1. ala.. kesiannya.. blog buruk? taklah.. tapi cuma kemaskan sikit widget and jangan transparentkan sidebar and post, takut orang tak nampak. harap akak terima cadangan saya. :) :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok noted :)
      nnt akak betulkan.
      tq bg pendapat :)

      Padam
  2. fae follow sini #102

    kemaskan widget. tu je :) pedulikan anon tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq follow :)

      dah godeh sana godeh sini..rasanya dah makin buruk blog ni :(

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim