You’re All Surrounded (korean drama) | shahida rahim blog

Jumaat, 9 Mei 2014

You’re All Surrounded (korean drama)

assalamu'alaikum

ada drama baruuu lah..baru je start airing 2 episode..daebak..memang best drama ni...lagi2 ada lee seung gi..alahaaaaii memang conform tunggu tiap2 minggu lah!mula2 minat lee seung gi ni time dia belakon dalam drama my girlfriend gumiho..hihi..2 episode pon dah best macam xsabar je nak tunggu episode2 yg akan datang...jom kita tengok sinopsis nye..


sinopsis 

Eun Dae-gu (Lee Seung gi), Uh Soo-sun (Go Ah Ra), Park Tae-Il (Ahn Jae Hyun) and Ji Gook (Park Jung Min) - otherwise known as the P4 - are the new recruits in the violent crime unit at Gangnam Police Station. These rookies are neither enthusiastic, nor passionate about their new jobs and have joined the crime squad for varying but unbefitting reasons. They are lead by an erratic and hot headed Seo Pan-suk (Cha Seung Won) who wants nothing more than to wash his hand off of the incompetent new recruits. You're All Surrounded follows the journey of these young cops as they fumble, learn, fall in love and find their way to becoming people the citizens can trust.

para pelakon

antara pelakon dlam drama ni
Go Ah Ra

Lee Seung Gi

Ahn Jae Hyun*drama sebelum ni My Love From Another Star


p/s korang pon tengok jugak ea nanti boleh geng ngan ida ^_^
source: dramafire & asianwiki & google






7 ulasan:

  1. Baru tgk 1 episod ;) So far best, tgk pun sebab nak tgk LSG ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah kita tengok sebab ada seung gi yg comel tu hihi

      Padam
  2. aishh lee seung gi comelnyalahhh.. tak tengok lagi cite ni. nanti nak tengok :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom2 tengok kecomelan seung gi ^_^

      Padam
  3. tq sebab kongsi .. nak tengok gakkk., lately macam ketinggalan skit bab drama baru ni ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..sekarang banyak drama2 baru :)

      Padam
  4. Ehh ... bleh tnya tak??
    Spa nma budax yg ibu die meninggal tu??

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim