roommate (korean reality show) | shahida rahim blog

Jumaat, 16 Mei 2014

roommate (korean reality show)

assalamu'alaikum

korang dah tengok reality show terbaru Roommate????blom??ramai yang tak tahu lagi kot baru episod 2 je pon..tapi best jugaklah tengok berbagai gelagat dan perangai artis2 korea yang terlibat.

ok sedikit info pasal roommate ni

roommate


sebelas selebriti hidup bersama dalam satu rumah dan mereka berkongsi memasak, pembersihan dan kerja-kerja setiap hari di rumah. adakah Mereka akan menjadi kawan rapat? atau mempunyai hubungan yang lebih mendalam? Atau mendapati diri mereka berjuang antara satu sama lain dan membuat musuh? Selebriti yang terlibat ialah park Chan yeol (EXO), Hong Soo Hyun, Jo Se Ho, Lee Dong Wook, Lee So Ra, Na Na (after school), Park Bom (2NE1), Park Min Woo, Seo Kang Joon (5urprise), Shin Sung Woo, dan Song Ga Yeon.

so far memang kelakar dengan gelagat2 dorang ni.. ida suka tengok Park bom!awwww bommie soooo cute!hihi..chan yeol pon cute!innocent je ida tengok..tak boleh berpisah dengan topi2nyeee..penuh 1 beg dia punya topi..aigoooo..pandai dia main piano!seo kang joo lee dong wook park min woo soooo hensem!okeh tak sabar nak tengok next episode.
korang pon tengok la jugak ea..tapi rasanya tak leh nak tanding dengan Running Man!running man sentiasa di hatiku!huhuhu

11 selebriti yang terlibat


Hong Soo Hyun

Jo Se Ho

lee dong wook

Lee So Ra

Na Na

Park Bom

Park Min Woo

Seo Kang Joon

Shin Sung Woo

Song Ga Yeon.

park Chan yeol     


joooom tengok!
p/s sumber gambar adalah dari google.




3 ulasan:

  1. hee roomate :DD
    yus tengok roomate pun sebab chanyeol..
    tapi macam best jugak cite ni.
    ship dong wook dengan park bom and kang joon dengan nana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg best!chanyeol memang cute!hehe

      Padam
  2. Haha. Salam..saya tmpabg bace blog sis..hehe..n saya pon layan gak roomate ni.n mmg kelakar..perangai realiti masing2 tu yg kelakar..lain sgt dlm drama! Hahaha..

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim