Saya nak Lipstik Mary Kay | shahida rahim blog

Khamis, 8 Mei 2014

Saya nak Lipstik Mary Kay


http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay.html 

 http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/saya-nak-lipstik-mary-kay.html

NAK PRODUK MARYKAY???

 

jom join GA ni!nak join klik banner cun kat atas ni!

korang pernah tahu tak tentang produk Marykay ni??ia dah semakin popular sekarang ni kaaan.. ida tengok banyak testimoni dari pengguna yang menggunakan produk ni!waaaah macam best je!yelakan bagi ida produk ni agak mahal jugak..lagilah ida ni menganggur memang taklah membeli..so sesapa yang nak try tapi xde duit boleh la try dekat GA ni..mana la tahu ada rezeki nak pakai barangan marykay ni!

pelbagai hadiah menarik menanti anda

 hadiah utama  - Creme Lipstik Marykay
*pemenang akan dinilai dengan komen yang terbanyak dalam entry masing2 *
 2x Top refferal - Marykay Gift Product 
  set 1 n 2
 hadiah khas - Botanical Effect Cleanser n Hydrate 
*cara pemilihan pemenang berdasarkan entry yang menarik yang mempromosikan Giveaway ini *
5x topup kepada peserta bertuah - random


tamat 30 MEI 2014

3 ulasan:

  1. gud luck... =D senarai peserta akan d update...

    BalasPadam
  2. BW sambil jenguk peserta....
    pengumuman pemenang maybe akan d buat dlm next week,,,
    masih ada chance nak menang lipstik...
    * boleh check senarai peserta kat SINI

    BalasPadam
  3. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay.html

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim