cheese stick | shahida rahim blog

Rabu, 28 Mei 2014

cheese stick

assalamu'alaikum

harini ida belajar buat roti..alhamdulillah menjadi la jugak..dah lama tak makan cheese stick tu yang usaha google resepi and then buat untuk minum petang tadi..
  
tapikan cheese stick ni tak berapa nk stick sangat la..huduh bebenor bentuknyee..hahaha..xpela janji adik2 cakap sedap!



tengok tuuu haihh macam2 bentuknyeee...tp ida xkisah sangat dengan bentuk janji sedap dan lembut..nanti akan buat lagi dan akan buat lagi better dari ni..hihi..keje orang tak keje memang macam ni..memasak+membaking je la kejenye...dah lama sangat menganggur ni..doakan ida dapat keje cepat2 ye...


p/s korang pon cuba la buat ye, takde bread maker pon boleh buat..ida just guna mixer..







3 ulasan:

  1. Tapi tengok gambar dah meleleh..mesti sedap ni walaupun hodoh..haha

    BalasPadam
  2. Zumal pun nak try buat la.. Hehe :)

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim