Segmen : Preloved by kokoclothes | shahida rahim blog

Khamis, 8 Mei 2014

Segmen : Preloved by kokoclothes

assalamu'alaikum

http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

jom support online shop kokoclothes!kokoclothes merupakan kedai online yang menjual pelbagai jenis pakaian & kasut preloved,bundle & baru!
segment ni lain macam sikit tauuu sebabnye nak join kena buat banner sendirik!haaaaa memang best lah kan..boleh belajar buat banner right???hihi 
jemput join meriahkan lagi segment ni!nak join klik banner cute yg i buat tu ye..hihik

3 orang peserta bertuah akan menerima barangan preloved khas dari kokoclothes!


tamat pada 28/5/2014

7 ulasan:

  1. koko.. macam chocolate bunyinye. nyum nyum hehe. apapun semoga berjaya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi..ni kokoclothes..chocolate is yummy!tq ye :)

      Padam
  2. Sya Doakan akk supaya terpilh drpd slh satu peserta bertuah ^_^

    BalasPadam
  3. moga ada rezeki is menang ga ni..aminnn:)

    BalasPadam
  4. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  5. thanks a lot for your support!!
    good luck ya=)

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim