teruja slimfast diet! | shahida rahim blog

Ahad, 16 Mac 2014

teruja slimfast diet!

assalamu'alaikum

daaah sampai pon apa yang ditunggu2 iaitu slimfast diet!sangat2 teruja nak try slimfast ni!harap2 menjadilah..ida dapat slimfast ni dari segmen mia liana bersama my beauty herbs!ida adalah antara 40 pemenang dekat segmen tu..alhamdulillah rezeki lagi :)




perasan tak korang ada batu yang berwarna warni berlingkar dekat kotak slimfast tu???yang tu 4 Strand Mixed Bracelet yang ida dapat dari feb GA..tapi ida dah lupa sponsernye sape..sorry..sangat cantik kan!tq sponser ^_^

nantikan review dari ida tau!thanks again mia liana dan my beauty herbs!
*SlimFast Diet back into shape!

6 ulasan:

  1. piwit piwit hihihihi qila pun teruja jugak ni heheheh <3333

    BalasPadam
    Balasan
    1. teruja kan..hehe..sama2 try nnt :)

      Padam
  2. Dah dapat ker? Kiera belum dapat lagi ni ... Still waiting :( ..
    goodluck ya ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah..kiera blom dapat ke?esok2 tu smpaila tu..
      ok tq!gud luck untuk kiera jgk :)

      Padam
  3. wahh best nya. tahniah menang :)

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim