Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com | shahida rahim blog

Jumaat, 14 Mac 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com


http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by-akugadishijabista.blogspot.com.html 

  review GHijabster Suite
  
hari ni nak review pasal online shop yang sungguh awesome nih!!ia adalah GHijabster Suite!! merupakan online shop yang menjual pelbagai jenis pakaian, kain pasang dan tudung seperti Kain Cotton Vietnam , tudung Pearl Haya ,dresses dan macam2 lagi!
mmg banyak kan barangan yang dijual di GHijabster Suite ni!!semuanya sangat2 menarik!!pada sape2 yang nak cantik bergaya bolehlah membeli dari shop ni!!mmg berbaloi2 dengan harga yang sangat menjimatkan! disini ada juga menjual  sweater yang cantik dan cute dengan harga murah!pada yang nak bergaya ala2 korea boleh lah try2 tengok, page ni memang banyak pakaian korea tau!so anda boleh bergaya sambil berjimat!!selain tu terdapat juga mini dress dan blouse yang pelakon2 korea selalu pakai!!waaaah boleh jadi orang korea lah lepas nih!.. tunggu apa lagi jomlah terjah  GHijabster Suite dengan kadar segera!!!jangan malu!jangan segan tau!

antara pakaian yang dijual!







 tamat 15/4/14

6 ulasan:

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim