hadiah dari GA 5K dunia shida | shahida rahim blog

Isnin, 3 Mac 2014

hadiah dari GA 5K dunia shida

assalamu'alaikum

sejak beberapa hari ni rezeki memang melimpah..syukur ke hadrat ilahi kerana mengurniakan rezeki kepada hambamu yg hina ini..ceewah ayat!hehe..alhamdulillah Allah masih sayang saya..biarpon menganggur tapi Allah tetap bg rezeki nya yg lain..

semalam dapat hadiah dari blogger terkenal shida..hik2 nama pon dah sama ni..thanks kepada shida dan sponser2..tak sangka pulak terpilih sebagai top referral ke-3 di blog dunia sebenar shida..hadiah berupa Cash/Topup RM5 Tudung Bawal Kangroo + Keypad Sticker + Moused Pad Cute + Contact Lens Case Cute + Bookmark Calendar + Mini Calendar..banyakkan hadiahnya..memang sangat bertuah rasa diri ni..kalau shida buat GA lg conform saya akan join lg..hehe..thanks again shida dan sponser2 ^_^

moh la kita layan gambar2 hadiah ni








*paling suka si cute mouse pad dan keyboard sticker tu..dapat2 je trus guna ^_^

9 ulasan:

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim