sisa2 perkahwinan | shahida rahim blog

Khamis, 20 Februari 2014

sisa2 perkahwinan




amboihhh meletop tajuk entry hari ni!hoho..sejak kebelakangan ni memang bz sangat2!entry tak ber update, GA pon tak join..padahal baru 2hari xjoin GA..ihiks malas dah nak join banyak2 GA..nak join pon kena pilih2 sekarang ni..yang mana memikat hati saya join lah.. my belog ni dah penuh dengan entry2 join GA daaaah..hehe..minta maap lah para pembaca sebabnya asal masuk my belog je ter nampak entry2 GA je...mulai hari ni nak pilih2 yg menarik je baru join!xnak dah main sesuka hatii je join..hoho..pada hal dah banyak GA blogger2 saya dah bookmark!tapi join GA ni memang best selain dari ada peluang nak menang hadiah2 best,kita boleh beramah mesra ngan blogger2 lain dan juga follower pon boleh meningkat!tengoklah dulu ada berapa org je sekarang ni dah ada 274 org..hehe..tapi yang penting kena lah selalu blogwalking kan walau kekadang memang malas nak ber walking2 ni..tulah dah terbiasa jadi silent reader..lepas baca blog tak reti2 nak tinggal jejak..malas betol..huhu

dah2 jauuuh sangat dah saya ni melalut...ok sebenarnya nak cerita pasal sisa perkahwinan..korang jangan fikir lain pulak!klau orang bandar panggil doorgift ke hape??huhu..dekat kelantan panggil sisa/siso!memang penat lah nak buat sebanyak 600 biji tumbler dibalut macam hamper tuuuh..nak kena potong2 plastik lagi..fuh mmg kena ada tahap kerajinan yang tinggi!tugas membalut benda alah ni adalah tugas saya dan adik perempuan yg ketiga..memang penat...buat sikit2 lama2 jadi bukit org kata..sekarang ni tinggal lagi dalam 40/50 kotak lagi yang belum beres..mesti korang tertanya2 kan..saya ke yang nak kawen tuuu...huhu..tahulah umur saya ni dah 27 tahun!tapi bukan saya yeee...yang nak kawen nya adik perempuan yang kedua..dia dah langkah bendul!ciss melampau..huhu..kakak dan abang belom lagi dia yang dulu..dah nak wat cane jodoh dia cepat..huaaaa...kakak mu kena berusaha cari jodoh!jom layan gambar2 di bawah!










 

10 ulasan:

  1. baqru bulan lepas buat akak saya punya dohgip hihihi. penat oiii hihi

    BalasPadam
  2. moga kakaknya cepat dapat jodoh ye..langkah bendul best...kita dapat hadiah..mcm akak dapat cincin sebentuk...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. aminnn..doakan untuk kakaknya jugak..hehe..kita xminta pape..dorang bagi kain pasang je :)

      Padam
  3. Banyaknya balut!!semoga kakaknya pula nnty^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin..moga2 dicepatkan jodoh..huhu..mmg banyak!penat balut2 nih

      Padam
  4. jemput join...
    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    BalasPadam
  5. waaa, bestnya doorgift tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. best mmg best tapi nak membalutnya susah..banyak sangat!huhu

      Padam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim