Marriage Without Dating | shahida rahim blog

Sabtu, 5 Julai 2014

Marriage Without Dating


ada drama baru lah..tajuknya Marriage Without Dating. memang best kot drama ni walaupon baru episod pertama.ingatkan tak best drama ni..ida sebenarnya tengok drama ni sebab ada jin woon si cute Smiling Eyes  je tapi tengok2 memang bestlah!hihi.tak sabar nak tengok next episod..jom baca sinopsis nya pulak.nak tengok drama ni???jom ke dramafire.com sekarang!



sinopsis

drama ini juga dikenali sebagai "Marriage, Not Dating."

merupakan drama bergenre komedi romantis menceritakan tentang seorang lelaki yang tidak mahu berkahwin dan seorang wanita yang tidak mempunyai nasib yang baik dalam perkara berkaitan dengan perkahwinan.

Gong Ki Tae adalah  pemuda yang berjaya, tertekan dengan keluarganya yang  sering didesak  untuk berkahwin. Beliau kemudiannya dengan tidak sengaja  membuat rancangan untuk memperkenalkan Joo Jang Mi, kerana berfikiran bahawa keluarganya tidak akan menerima
Joo Jang Mi sebagai menantu mereka dan akhirnya tidak akan mendesak beliau berkahwin lagi.


Main Cast:



Yun Woo Jin as Gong Ki Tae (33)

Han Groo as Joo Jang Mi (29)

Jung Jin Woon as Han Yeo Reum (28)
Han Sun Hwa as Kang Se Ah (33)



p/s korang pon tengok jugak tau..masukkan dalam list..hihi
*gambar sumber google

5 ulasan:

  1. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


    BalasPadam
  2. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    BalasPadam
  3. woooow kena tengok ni.. doc stranger nak abes dah wakakaka..
    hotel king lagi.. uuuish..

    BalasPadam
  4. datang singgah dari segmen blog kak mia..:)

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim