Buffet Ramadhan Casa Ombak | shahida rahim blog

Khamis, 3 Julai 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

 
Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

Ramadhan sudah tiba!walaupun baru 5 hari ummat islam berpuasa, tetapi berbagai gelagat  yang kita dapat lihat. pelbagai jenis juadah berbuka puasa juga turut di kongsikan di laman-laman sosial. tak lupa juga amalan-amalan sunat seperti bersedekah juga di amalkan. bulan puasa adalah bulan rezeki. betapa indahnya Ramadhan.suasana berbuka puasa yang paling meriah semestinya berbuka puasa bersama-sama keluarga tercinta.ya semestinya. jadi, untuk itu, ombak creative telah menyediakan Buffet Ramadhan Casa Ombak kepada mana-mana ummat islam yang ingin berbuka puasa bersama kelurga tercinta, jamuan syarikat, jamuan anak-anak yatim, ataupun anda ingin berbuka bersama-sama kenalan rapat anda. tempah sekarang Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk mengalami kenangan indah berbuka puasa ala-ala taman.



Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman


latar belakang Ombak Creative

 
Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

"YOUR TRUE EXPERIENCE"

untuk pengetahuan anda ombak creative dimilik sepenuhnya oleh Ombak Creative Solution dan merupakan syarikat bumiputera. Ombak Creative adalah sebuah syarikat event di bawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd. jadi anda tidak perlu risau kerana ombak creative sudah lebih 10 tahun berkecimpung dalam bidang event ini. selain daripada Buffet Ramadhan Casa Ombak, mereka sangat berpengalaman dalam menguruskan pelbagai perkhidmatan kepada bakal pengantin dari Penjagaan diri, Persiapan perkahwinan, pelamin, hantaran perkahwinan, Catering dan Canopy, Lokasi perkahwinan dan bermacam macam lagi dibawah satu bumbung.


antara event dan perkhidmatan yang dibuat oleh ombak creative. nak tahu lebih lanjut tentang ombak creative boleh klik di SINI


Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala tamanBuffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala tamanBuffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala tamanBuffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman



Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala tamanBuffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman



*sumber gambar www.OmbakCreatives.com


promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

pastinya anda teruja dengan Buffet Ramadhan Casa Ombak ini kerana Casa Ombak menawarkan harga yang berpatutan kepada sesiapa sahaja yang ingin merasai pengalaman berbuka puasa ala taman di tengah-tengah bandaraya kuala lumpur. hanya di Buffet Ramadhan Casa Ombak sahaja anda mampu bergaya santai dan tenang. semestinya aneka jenis juadah berbuka puasa disediakan di Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk memenuhi kehendak anda dan pastinya disediakan juga pelbagai jenis masakan kampung untuk anda cuba. selain itu juga, Buffet Ramadhan Casa Ombak juga menyediakan instant cook stall corner. menarik bukan?tempah sekarang untuk menikmati pelbagai juadah istimewa hanya di Buffet Ramadhan Casa Ombak. harga yang ditawarkan tersangatlah berpatutan jika hendak dibandingkan dengan buffet ramadhan di tempat-tempat lain. harga Buffet Ramadhan Casa Ombak amatlah murah dan berbaloi. senarai harga Buffet Ramadhan Casa Ombak boleh tengok dekat banner di bawah.

 

Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

senarai harga Buffet Ramadhan Casa Ombak



murahkan. tunggu apa lagi cepat-cepat tempah tempat untuk berbuka puasa nanti. tempahan boleh dibuat dengan menghubungi contact yang disediakan di bawah.


hubungi :  

 

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

 

 

Menarik di Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

teringat kampung halaman???dah lama tak merasai masakan kampung anda??teringin nak menjamah masakan dari kampung lain??? di sinilah peluang yang patut anda grab kerana di Buffet Ramadhan Casa Ombak menyediakan pelbagai jenis masakan kampung dari timur sehinggalah ke selatan!menarik selera anda bukan???tempah sekarang!hanya di Buffet Ramadhan Casa Ombak anda boleh merasai keenakan dan kesedapan makanan kampung seperti di kampung anda!

antara gambaran yang bakal anda lewati nanti


Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

*sumber gambar www.OmbakCreatives.com

 

 anda tertarik??nak booking??jom tempah di :

 

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com



dah buat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak??tapi tidak tahu di mana lokasi Casa Ombak berada?usah gusar disini disertakan peta lokasi ke casa ombak berserta alamat.


Buffet, Ramadhan, Casa, Ombak, creative, buka, puasa, ala taman

*tempat solat turut disediakan di Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk kemudahan  ummat islam menunaikan fardu.


Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD


 tunggu apa lagi jom booking Buffet Ramadhan Casa Ombak ramai-ramai. alamilah suasana berbuka ala-ala taman!

13 ulasan:

  1. Terima kasih sertai contest saya & all the best k sis ;)

    BalasPadam
  2. Salam Ramadhan saudari Shahidah.... moga mendapat ganjaran pahala di bulan Ramadhan yg penuh keberkatan ini. Semoga berjaya.....

    BalasPadam
  3. As Salam sis.. terjah kembali ni...gud luck yer... http://www.shamphotography.com/buffet-ramadhan-casa-ombak/

    BalasPadam
  4. Semoga berjaya dalam contest ni

    BalasPadam
  5. Good luck Sha...Ramai yang join contest buffet ramadhan casa ombak ni...persaingan sengit..

    BalasPadam
  6. Recommended kepada bakal pengantin..sambil beriftar, leh juga jenguk2 pakej2 lain di Casa Ombak especially utk majlis perkahwinan yg bakal dilangsungkan nanti..

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim