samosa daging | shahida rahim blog

Rabu, 27 Ogos 2014

samosa daging




samosa daging ni dah 4 kali buat dalam bulan ni..hihi..untuk mkn petang tadi..jemput jamu mata ye...


p/s takde idea nk up entry..hohoho makin lama makin malas..haishhh..






6 ulasan:

  1. hi baru follow ur blog..sudi2lah join giveaway blog azie :)
    http://aziesuhaimi.blogspot.com/2014/09/like-share-win-herblax-shaklee-for.html

    BalasPadam
  2. SELAMATKAN POKET ANDA DARI KEKERINGAN. AWAS ! TAHUN DEPAN (2015) NAK GST DAH. OLEH ITU, SAYA BUKA peluang perniagaan Dalam bisnes top up. Bisnes topup ni semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan
    # Yang dah ada kedai topup ! anda boleh bandingkan komisyen yang saya beri. PERCAYALAH ! rata-rata dari kalangan bisnes seperti anda tercari-cari komisyen yang lebih tinggi dari apa yang mereka terima

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


    Produk Yang Disediakan :-
    * umobile
    * Digibill
    * Celcombill
    * digi
    * digisidd
    * altelpin
    * xoxpin
    * maxis
    * Digisocial
    * Digisabahsarawak
    * Molpin
    * redtonebill
    * merchantrade
    * digiinternet
    * Buzzme
    * xox
    * italkpin
    * idflexi
    * celcom
    * Digibroadband
    * tron
    * umobile bill
    * clixterpin
    * friendsipin
    * tunetalk
    * maxisbill
    * NJOI
    * maxishoticket
    * Bangladesh Flexi
    * Nepal Flexi

    Utility Bill :-
    * Astro Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

    BalasPadam
  3. Kuih ni memang sedap.. pantang kalau mak beli memang aku la tukang habiskan haha

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..hai2

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    jemput singgh blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    BalasPadam

pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas
with love shahida rahim